Kaszab, Tímea (2013) Sárgarépa (Daucus carota subsp. sativus) fizikai és ízjellemzőinek változása nem ideális tárolás során = Change of physical properties and taste attributes of carrot (Daucus carota subsp. Sativus) during non-ideal storage. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2013006
Teljes szöveg
|
PDF : (disszertáció)
6MB | |
|
PDF : (draft in English)
397kB | |
|
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
293kB |
| Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
|---|---|
| Témavezető: | Fekete András |
| Kulcsszavak: | sárgarépa, tárolás, carrot, food storage |
| Tárgy: | Növénytermesztés, gyümölcstermesztés, kertészet |
| Azonosító kód: | 670 |
| Védés dátuma: | 6 március 2013 |
| DOI: | 10.14267/phd.2013006 |
| Elhelyezés dátuma: | 13 Feb 2013 07:02 |
| Last Modified: | 14 Nov 2014 12:17 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltési statisztika
Letöltési statisztika