A kajszi és meggy gyümölcsök flavonoid-bioszintézisének jellemzése [védés előtt] = Characterization of flavonoid biosynthesis in apricot and sour cherry fruits

Pfeiffer, Péter (2012) A kajszi és meggy gyümölcsök flavonoid-bioszintézisének jellemzése [védés előtt] = Characterization of flavonoid biosynthesis in apricot and sour cherry fruits. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Kertészettudományi Doktori Iskola.

[img]
Előnézet
PDF :
3321Kb
[img]
Előnézet
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
854Kb
[img]
Előnézet
PDF : (draft in English)
491Kb

Tétel típus:Értekezés/disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető neve:Hegedűs Attila, Pedryc Andrzej
Témakör:Növénytermesztés, gyümölcstermesztés, kertészet
Azonosító kód:628
A védés dátuma:2012
Elhelyezés dátuma:20 Jún 2012 15:42
Utolsó változtatás:28 Szept 2013 14:42

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap