Corvinus University of Budapest (Doctoral Programs) | Corvinus Research Archive | Central Library | DART-Europe Portal
Logo

Non-destructive methods for determination of quality attributes of bell peppers = Roncsolásmentes mérési módszerek étkezési paprika minőségi tulajdonságainak meghatározására [védés előtt]

Ignát, Tímea (2012) Non-destructive methods for determination of quality attributes of bell peppers = Roncsolásmentes mérési módszerek étkezési paprika minőségi tulajdonságainak meghatározására [védés előtt]. PhD thesis, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img] PDF : (dissertation in English)
3754Kb
[img] PDF : (draft in English)
338Kb
[img] PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
381Kb

Item Type:Thesis (PhD thesis)
Supervisor:Felföldi József, Ze'ev Schmilovitch,
Uncontrolled Keywords:élelmiszerminőség, food quality
Subjects:Garden crops, fruits, horticulture
ID Code:615
Date:21 May 2012
Deposited On:16 Apr 2012 12:07
Last Modified:12 Jul 2012 07:58

Repository Staff Only: item control page