Non-destructive methods for determination of quality attributes of bell peppers = Roncsolásmentes mérési módszerek étkezési paprika minőségi tulajdonságainak meghatározására [védés előtt]

Ignát, Tímea (2012) Non-destructive methods for determination of quality attributes of bell peppers = Roncsolásmentes mérési módszerek étkezési paprika minőségi tulajdonságainak meghatározására [védés előtt]. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img] PDF : (dissertation in English)
3754Kb
[img] PDF : (draft in English)
338Kb
[img] PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
381Kb

Tétel típus:Értekezés/disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető neve:Felföldi József, Ze'ev Schmilovitch,
Kulcsszavak:élelmiszerminőség, food quality
Témakör:Növénytermesztés, gyümölcstermesztés, kertészet
Azonosító kód:615
A védés dátuma:21 Május 2012
Elhelyezés dátuma:16 Ápr 2012 12:07
Utolsó változtatás:12 Júl 2012 07:58

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap