Ignát, Tímea (2012) Non-destructive methods for determination of quality attributes of bell peppers = Roncsolásmentes mérési módszerek étkezési paprika minőségi tulajdonságainak meghatározására. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Teljes szöveg
|
PDF : (dissertation in English)
3MB | |
|
PDF : (draft in English)
346kB | |
|
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
390kB |
| Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
|---|---|
| Témavezető: | Felföldi József, Ze'ev Schmilovitch, |
| Kulcsszavak: | élelmiszerminőség, food quality |
| Tárgy: | Növénytermesztés, gyümölcstermesztés, kertészet |
| Azonosító kód: | 615 |
| Védés dátuma: | 21 május 2012 |
| Elhelyezés dátuma: | 16 Apr 2012 12:07 |
| Last Modified: | 20 Jan 2025 08:19 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltési statisztika
Letöltési statisztika