Az eltarthatóság növelése étkezési paradicsomnál és korai burgonyánál [védés előtt] = Increasing the shelf-life of table tomato and early potato

Emekandoko, Alphonse (2011) Az eltarthatóság növelése étkezési paradicsomnál és korai burgonyánál [védés előtt] = Increasing the shelf-life of table tomato and early potato. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img]
Előnézet
PDF :
972Kb
[img]
Előnézet
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
189Kb
[img]
Előnézet
PDF : (draft in English)
128Kb

Tétel típus:Értekezés/disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető neve:Sáray Tamás
Kulcsszavak:zöldségtermesztés, tárolás-technológia, vegetable storage
Témakör:Növénytermesztés, gyümölcstermesztés, kertészet
Élelmiszervegyészet
Azonosító kód:539
A védés dátuma:2011
Elhelyezés dátuma:04 Ápr 2011 12:30
Utolsó változtatás:28 Szept 2013 14:41

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap